Samenwerkingsverbanden

Arq Nationaal Psychotraumacentrum

 ARQ Nationaal Psychotraumacentrum heeft alle psychotrauma expertise onder één dak en is daarmee uniek in de wereld. Zij bieden preventieve ondersteuning en -advies, doen wetenschappelijk onderzoek naar psychotrauma en geven opleidingen en trainingen. Sinds 2015 werk ik als behandelaar binnen Psychocare voor ARQ IVP. Ik bied in dit kader onder andere directe opvang na het meemaken van een traumatische ervaringen aan medewerkers van verschillende organisaties.
Een belangrijk deel van mijn werkzaamheden voor het IVP bestaat uit het behandelen van medewerkers van de Nationale Politie met PTSS. Tevens behandel ik voor het IVP medewerkers van NS, diverse zorginstellingen etc.

Sinds 2019 werk ik tevens op locatie voor Psychotrauma Diagnose Centrum. Dit centrum biedt diagnostiek op gebied van PTSS en bestaat onder andere uit een PDC Politiepoli, PDC Brandweer en Ambulance. Ik houd me hier bezig met uitgebreide diagnostiek.
Wil je meer weten over het PDC, klik hier.

GGZ Houten

Als vrijgevestigde praktijk maak ik deel uit van GGZ-Houten. GGZ-Houten is een samenwerkingsverband van vrijgevestigde GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten in Houten. Daarnaast is een deel van de GZ-psychologen verbonden aan de vijf medische centra (EMC-psychologen) in Houten. De hulpverleners van GGZ-Houten zijn allemaal BIG-geregistreerd en lid van een gekwalificeerde beroepsvereniging. Voor meer informatie, klik hier.