Introductie

Psychocare is in 2013 opgericht door Ursula Hendriks-van den Bos, praktijkhoudster.

Over mij:
Ik ben een ervaren GZ-psycholoog (BIG), Psychotraumatherapeut NtVP, cognitief gedragstherapeut VGCT, tevens Supervisor en Leertherapeut VGCT en EMDR-therapeut.
Ik ben 17 jaar lang werkzaam geweest bij een grote landelijke psychologenorganisatie waar ik cliënten heb behandeld binnen de eerste- en tweedelijn, een managementfunctie heb bekleed en me bezig heb gehouden met productontwikkeling en het opleiden van andere psychologen.
Ik heb er bewust voor gekozen om mijn eigen praktijk op te richten, met de wens mensen met psychische klachten te helpen vanuit een kleinschalige meer persoonlijke aanpak, waar gewerkt wordt vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten, maar waar tevens het persoonlijke contact een grote rol speelt in de behandeling.
Naast aandacht voor de klachten is er ook oog voor de achtergrond van de cliënt. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het geven van individuele supervisie en leertherapie, onder andere in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut